top of page

Pumptrack cykelsti - Roskilde

I juni måned kunne vi indvie ''Musiconstien'' i Roskilde. Musiconstien er en sti som forbinder Roskilde station med et nedlagt industri område, som nu er blevet til en kreativ bydel, med skatepark, indendørs BMX bane, danmarks første rockmuseum, Roskilde Festivals hovedkontor og meget andet. Tidligere var området ejet af betonfirmaet Unicon, deraf navnet ''Musicon''.

Musiconstien er en oplevelsessti, med forskellige sjove indslag. Vores del i projektet er en 90 meter lang pumptrack, som er direkte forbundet med cykelstien. Det betyder at cyklister som er på vej på arbejde eller skole, kan få sig en sjov oplevelse undervejs. Pumptracken er belagt med hvid asfalt, som giver en flot finish og minimal vedligehold. Langs pumptracken er installeret interaktivt lys, som følger cyklisten.


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
bottom of page