Fremtidens cykelsti - indeholder en pumptrack

Vi har efterhånden hørt rigtig mange snakke om, at man burde kombinere almindelige cykelstier, med pumptracks. Denne idé er rigtig spændende og vi tror det er noget man vil se i byerne indenfor de næste 5 år.

I videoen nedenfor, ses to mountainbikere på ''Jaguar Pumptrack''. Stedet er ikke tænkt som en Pumptrack, blot som dekoration foran bilproducenten Jaguars hovedkontor, men alligevel har denne simple form for Pumptrack, fået opmærksomhed verden over.

Vi vil arbejde på, at denne slags Pumptrack kommer til Danmark.

#pumptrackjaguarpumptrackstibmxstisystemcykelsti

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon

ANLÆG OG DESIGN AF BMX BANER - PUMPTRACKS - MOUNTAINBIKE SPOR - BIKE PARKS 

Dirt Builders ApS  / Aggersborggade 8, 2100 København Ø./ +45 30701916 & +45 60134199 / Contact@dirtbuilders.com / CVR 36704241