Suværen topbelægning til BMX baner, Pumptracks m.v.

Granodit 0-8 mm

Granodit er en belægning vi selv har udviklet med henblik på at skabe den ultimative topbelægning til vores baner. Granoditten har en række egenskaber, som gør den bedre end andre typer stenmel:

Stor bæreevne

Granodit har den optimale sammensætning af små og store sten i størrelsen 0-8 mm. Dette giver en fin overflade, men samtidig stor styrke som gør at baner belagt med Granodit vil være hårde stort set året rundt. Konventionel stenmel vil tabe det meste af sin bæreevne i vinterhalvåret hvor meget nedbør og frost blødgør den.

Øjeblikkelig komprimering

Når Granodit komprimeres opnår den ca. 85% af sin styrke med det samme, hvilket gør at banen kan tages i brug umiddelbart efter. Efter 1-2 måneder har Granoditten opnået fuld styrke. Konventionel stenmel opnår kun 50-60% styrke når den komprimeres, hvilket gør at banen ikke kan benyttes med det samme og man skal ofte vente 14-30 dage før banen kan tages i brug. 

Ingen tilsat ler, kalk eller andre bindemidler

Granodit er ''rent produkt'', som udelukkende består af granit. Dette betyder at overflade vand kan sive ned gennem Granoditten, dog uden at den bliver blød. Konventionel stenmel, har typisk tilsat ler eller kalk, hvilket lukker overfladen og forhindrer at overfladevand kan nedsive. Derudover vil lerets vandindhold, gøre at belægningen frostspringer om vinteren og gør belægningen til pulver. 

Specifikationer
 

  • Sort/grå

  • Kornstørrelse 0-8 mm

 

08 Granodit
08 Granodit

press to zoom
0-5 mm Dynatop
0-5 mm Dynatop

press to zoom
08 Granodit
08 Granodit

press to zoom
1/2

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på Granodit. Vi leverer i hele landet. 

Udfyld formularen eller giv os et kald.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.