top of page

Suværen topbelægning til BMX baner, Pumptracks m.v.

Granodit 0-8 mm

Granodit er en belægning vi selv har udviklet med henblik på at skabe den optimale topbelægning til vores baner. Granoditten har en række egenskaber, som gør den bedre end de fleste andre typer stenmel.

Stor bæreevne

Granodit har den optimale sammensætning af små og store sten i størrelsen 0-8 mm. Dette giver en fin og jævn overflade, men samtidig stor styrke, hvilket som gør at baner belagt med Granodit vil være mere hårdføre end gennemsnittet. 

Øjeblikkelig komprimering

Når Granodit komprimeres opnår den ca. 80% af sin styrke med det samme, hvilket gør at banen kan tages i brug umiddelbart efter. Efter 1-2 måneder har Granoditten opnået fuld styrke. Konventionel stenmel opnår kun 50-60% styrke når den komprimeres, hvilket gør at banen ikke kan benyttes med det samme og man skal ofte vente 14-30 dage før banen kan tages i brug. 

Ingen tilsat ler, kalk eller andre bindemidler

Granodit er ''rent produkt'', som udelukkende består af granit. Dette betyder at overflade vand nemmere kan sive ned. Konventionel stenmel, har typisk tilsat ler eller kalk, hvilket lukker overfladen og forhindrer at overfladevand kan nedsive. Derudover vil lerets vandindhold, gøre at belægningen kan frostspringe om vinteren - hvilket gør at banen ikke er kørbar i den første del af foråret.

Specifikationer
 

  • Sort/grå

  • Kornstørrelse 0-8 mm

 

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på Granodit. Vi leverer i hele landet. 

Udfyld formularen eller giv os et kald.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page