top of page

BRUGER INVOLVERING - DO IT YOURSELF

De senste par år er DIY (Do it yourself) konceptet blevet mere og mere udbredt. Basalt set går konceptet ud på, at de som skal bruge banen, selv bygger og designer banen. 

Vi ser dog ofte, at brugerne kan have svært ved at bygge en hel BMX- eller Pumptrack bane på egen hånd, og derfor indgår vi gerne i et Do-it-yourself samarbejde.

 

Designprocessen

Allerede i processen hvor banen skal designes, inddrages brugerne. Her kan de diskutere deres idéer med os - vi kommer med konstruktiv kritik og en faglig vurdering af idéernes holdbarhed. Vi giver brugerne mulighed for at arbejde i et 3D program, så de føler sig som rigtige designere. 

 

Byggeprocessen

I byggeprocessen giver vi brugerne mulighed for at prøve en tur i gravemaskinerne - noget som mange børn synes er rigtig sjovt. Endvidere får de mulighed for at hjælpe med at ligge belægning på banen, samt diverse andre opgaver.

 

Til Slut

Når banen er færdig, bruger vi gerne et par timer på at undervise brugerne i de basale teknikker og vedligehold af banen. Hvis det ønskes, arrangerer vi et decideret åbnings show med musik og show-kørere.

bottom of page