top of page

Udført arbejde og kommende

I slutningen af maj afsluttede vi et projekt hos Sponz MTB i Hillerød. Opgaven bestod i at bygge en pumptrack til øvede, en pumptrack til begyndere, samt en dirt jump linje. Vi udførte jordarbejdet, mens Sponz MTB selv står for udlægning af grus m.m.

Herefter var vi 1,5 uge hos Sydhavs BMX på Lolland, hvor vi færdiggjorde deres BMX race bane. Resultatet blev rigtig godt, banen er dog ikke helt færdig endnu. Sydhavs BMX står selv for at lave finishen.

Ugen efter var i endnu en gang i Trondheim. Vi påbegyndte projektet i efteråret 2015, men kraftig regn satte en stopper for arbejdet og vi valgte at udskyde arbejdet til 2016. I denne omgang havde vi dog vejrguderne med os og banen blev færdig. Vi er yderst tilfredse med resultatet, som kan ses på billedet nedenfor.

P.t. arbejder vi på en MTB teknik bane i Hvalsø, den forventes færdig om et par uger.


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
bottom of page